bewaar
Pastasalade met kip met gekookt eitje
Pastasalade met kip met gekookt eitje
bewaar

Pastasalade met kip met gekookt eitje

Pastasalade, de ultieme zomerfavoriet! Deze variant tover je binnen 15 minuten op tafel.

15 min. bereiden
112waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

penne

300 g

broccoli

2

middelgrote eieren

1

groene paprika

250 g

cherrytomaten

4 el

mayonaise

2 tl

vadouvan kruidenmix

1 el

dijonmosterd

250 g

gerookte kipreepjes

Pastasalade, de ultieme zomerfavoriet! Deze variant tover je binnen 15 minuten op tafel.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes en kook deze de laatste 5 min. mee met de pasta. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken.

2

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water. Pel ze en snijd in parten.

3

Halveer ondertussen de paprika in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Halveer de tomaten.

4

Meng de mayonaise met de vadouvan en mosterd en schep met de kipreepjes, tomaten en paprika door de pasta en broccoli. Breng op smaak met peper en eventueel zout en garneer met de partjes ei.

tip

Pastasalade met vadouvan, ei en kip

Instructievideo - 02:02 min.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.