bewaar
Kipschnitzelburger met mozzarella
Kipschnitzelburger met mozzarella
bewaar

Kipschnitzelburger met mozzarella

Een burger-de-luxe met heel veel smaakmakers.

25 min. bereiden
10 min. oventijd
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

meergranen afbakpistolets

2 el

traditionele olijfolie

4

kipschnitzels

1 bol

mozzarella

40 g

rucola

100 g

bruschettatopping gegrilde groenten in pot

8

augurkenschijven

Een burger-de-luxe met heel veel smaakmakers.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de pistolets af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de schnitzels in 5 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd de mozzarella in plakjes. Snijd de broodjes open. Leg de rucola en schnitzels erop.

3

Verdeel de bruschettatopping, augurkenschijven en mozzarella erover. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipschnitzelburger met mozzarella

Een burger-de-luxe met heel veel smaakmakers.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig