Gekookt eitje met broodsoldaatjes en truffelboter
Gekookt eitje met broodsoldaatjes en truffelboter
bewaar
bewaar

Gekookt eitje met broodsoldaatjes en truffelboter

Dat is wat we noemen: een brunch-de-luxe. Ideaal voor eerste paasdag!

15 min. bereiden
15waarderingen

Aan de slag

1

Meng de boter met de tapenade. Breng een pan water aan de kook. Voeg de eieren toe en kook ze 5 min. Dan is het eiwit gestold en de dooier nog zacht. Spoel af onder koud stromend water.

2

Rooster ondertussen het brood. Besmeer het nog warme brood met de truffelboter en snijd elk sneetje in 4 repen (soldaatjes).

3

Pel de top van de eitjes en verwijder het bovenste eiwit. Serveer elk ei met 4 broodsoldaatjes. Doop de soldaatjes in het zachte eigeel en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gekookt eitje met broodsoldaatjes en truffelboter

Dat is wat we noemen: een brunch-de-luxe. Ideaal voor eerste paasdag!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig