bewaar
Spelt met spruiten en blauwaderkaas
Spelt met spruiten en blauwaderkaas
bewaar

Spelt met spruiten en blauwaderkaas

Topcombi: spruiten en blauwaderkaas.

25 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

farro pasta

3 stengels

bleekselderij

500 g

kleine spruiten

2 tenen

knoflook

30 g

ongezouten roomboter

2 tl

gemalen laurier

2 el

tarwebloem

250 ml

kippenbouillon van tablet

1

Conference handpeer

100 g

ongebrande walnoten

150 g

Danish Blue blauwaderkaas

Aan de slag

1

Kook de farro volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, doe terug in de pan en laat afgedekt staan. Snijd ondertussen de bleekselderij in boogjes. Maak de spruiten schoon en snijd de knoflook fijn.

2

Verhit de boter in een pan met dikke bodem. Voeg de bleekselderij, spruiten, knoflook en laurier toe en bak 7 min. op laag vuur. Roer regelmatig. Voeg de bloem toe en laat 3 min. op laag vuur garen. Voeg de bouillon toe en laat 3 min. op laag vuur koken. Roer af en toe.

3

Schil ondertussen de peer en snijd het vruchtvlees in blokjes. Hak de noten grof. Verkruimel de kaas. Meng de farro en ⅔ van de kaas door de spruiten. Schep de peer en walnoten erdoor. Verdeel de rest van de kaas erover. Serveer direct.

Spelt met spruiten en blauwaderkaas

Instructievideo - 03:03 min.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spelt met spruiten en blauwaderkaas

Topcombi: spruiten en blauwaderkaas.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig