Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
Als je gnocchi bakt, worden ze lekker krokant.
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de knoflook fijn. Halveer de paprika’s en verwijder de steel en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in repen. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de paprika, garnalen en oregano toe en bak 4 min. Voeg de tomatenblokjes toe en bak nog 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voeg de tapenade toe aan de gnocchi en schep om. Serveer met de paprika-tomatenstoof.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
Als je gnocchi bakt, worden ze lekker krokant.
hoofdgerecht
null personen
410 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de knoflook fijn. Halveer de paprika’s en verwijder de steel en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in repen. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de paprika, garnalen en oregano toe en bak 4 min. Voeg de tomatenblokjes toe en bak nog 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voeg de tapenade toe aan de gnocchi en schep om. Serveer met de paprika-tomatenstoof.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 el arachideolie
500 g De Cecco gnocchi
1 teen knoflook
2 groene paprika's
300 g diepvries rauwe gepelde roze garnalen
1 el gedroogde oregano
400 g tomatenblokjes
70 g zongedroogde tomatentapenade