bewaar
Spruitjesroerbak met aardappel en spek
Spruitjesroerbak met aardappel en spek
bewaar

Spruitjesroerbak met aardappel en spek

Echt snel: je hoeft maar 1 ingrediënt te snijden!

15 min. bereiden
174waarderingen

Ingrediënten

4 personen

700 g

geschoonde spruitjes

100 g

katenspek

3 el

traditionele olijfolie

900 g

aardappelblokjes

200 g

salade kaasblokjes

4 el

zongedroogde tomatentapenade

Echt snel: je hoeft maar 1 ingrediënt te snijden!

Aan de slag

1

Kook de spruitjes in kokend water in 7 min. beetgaar. Giet af.

2

Snijd ondertussen het katenspek in reepjes. Verhit de olie in een wok en bak het spek en de aardappelblokjes in 10 min. krokant en gaar.

3

Voeg de spruitjes toe en bak 3 min. mee. Neem van het vuur en roer de kaasblokjes en tapenade erdoor.