Pastaovenschotel met gehakt en kaas

Van deze pastaovenschotel met gehakt en kaas geniet iedereen! Extra smullen met het gegratineerde laagje kaas.

655 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 10 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het gehakt op middelhoog vuur in 5 min. rul.

  2. Snipper ondertussen de ui en snijd de courgettes in blokjes. Voeg toe aan het gehakt en bak 5 min. mee. Roer het water, de crème fraîche en kruidenmix door het gehaktmengsel, breng aan de kook en laat 3 min. zachtjes koken.

  3. Meng de pasta door de gehaktsaus en verdeel over de ovenschaal. Snijd de kaas in repen en verdeel erover. Bak de schotel ca. 10 min. in de oven.

Pastaovenschotel met gehakt en kaas

Van deze pastaovenschotel met gehakt en kaas geniet iedereen! Extra smullen met het gegratineerde laagje kaas.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig