bewaar
Bruine bollen met ragout
Bruine bollen met ragout
bewaar

Bruine bollen met ragout

Geroosterd brood gevuld met kipragout. Lekker in combinatie met de bietensalade.

15 min. bereiden
5 min. oventijd
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

bruine bollen

800 g

kipragout

340 g

rode bietenschijven zoetzuur in pot

20 g

tuinkers

4 el

traditionele olijfolie

Geroosterd brood gevuld met kipragout. Lekker in combinatie met de bietensalade.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd ca. 2 cm van de bollen en hol de bollen uit. Dat gaat het best met je handen. Houd de bovenkant apart. Het kruim wordt niet gebruikt. Verwarm de ragout volgens de aanwijzingen op het blik. Zet de bollen en ‘deksels’ ca. 5 min. in de oven.

2

Meng voor de salade ondertussen de biet, tuinkers en olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Vul de bollen met ragout en leg de deksels erop. Serveer met de bietensalade.

tip

variatietipVoeg voor een extra fris accent eens 2 augurken in plakjes (potje 330 g, AH puur&eerlijk biologisch) toe aan de bietensalade.