Soesjestorentjes met choco-karamelsaus
Zo snel en simpel te maken, zo prachtig op je bord.
325 kcal
5 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
16
2
2 el
4 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2014 nr. 08 - De Franse keuken thuis
Maak op 4 borden een klein soesjestorentje door 3 soesjes in een driehoek tegen elkaar te leggen en er eentje bovenop te leggen. Snijd de Marsen in stukjes en doe in een steelpan met de melk. Verwarm op laag vuur tot de chocolade helemaal gesmolten is en er een egale saus is ontstaan. Schenk de saus over de torentjes. Bestrooi met wat poedersuiker.
- variatietipDe karamelsaus is ook verrukkelijk over vanillepudding of slagroomijs.
Soesjestorentjes met choco-karamelsaus
Zo snel en simpel te maken, zo prachtig op je bord.

nagerecht
4 personen
325 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Maak op 4 borden een klein soesjestorentje door 3 soesjes in een driehoek tegen elkaar te leggen en er eentje bovenop te leggen. Snijd de Marsen in stukjes en doe in een steelpan met de melk. Verwarm op laag vuur tot de chocolade helemaal gesmolten is en er een egale saus is ontstaan. Schenk de saus over de torentjes. Bestrooi met wat poedersuiker.
variatietip:De karamelsaus is ook verrukkelijk over vanillepudding of slagroomijs.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
16 diepvries slagroomsoesjes
2 Marsen
2 el volle melk
4 el poedersuiker om te bestuiven




