bewaar
Romige tagliatelle met kip
Romige tagliatelle met kip
bewaar

Romige tagliatelle met kip

Snel pastagerecht om na een hectische werkdag zo op tafel te toveren.

15 min. bereiden
226waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

tagliatelle

1

rode ui

100 g

aspergetips

2 el

traditionele olijfolie

400 g

wilde spinazie

65 g

mix romige tagliatelle

150 ml

kraanwater

200 g

gerookte kipreepjes

50 g

geroosterde pijnboompitten

Snel pastagerecht om na een hectische werkdag zo op tafel te toveren.

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen en halveer de aspergetips. Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en roerbak de ui en aspergetips 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken.

2

Voeg de mix voor romige tagliatelle en het water toe. Laat 3 min. zachtjes koken. Roer de kipreepjes erdoor. Schep de tagliatelle door de saus, bestrooi met de pijnboompitten en serveer.