
Romige tagliatelle met kip
Snel pastagerecht om na een hectische werkdag zo op tafel te toveren.
500 kcal (voedingswaarden)
15 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
300 g
tagliatelle
1
rode ui
100 g
aspergetips
2 el
traditionele olijfolie
400 g
wilde spinazie
65 g
mix romige tagliatelle
150 ml
kraanwater
200 g
gerookte kipreepjes
50 g
geroosterde pijnboompitten
Snel pastagerecht om na een hectische werkdag zo op tafel te toveren.
Aan de slag
1
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen en halveer de aspergetips. Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en roerbak de ui en aspergetips 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken.
2
Voeg de mix voor romige tagliatelle en het water toe. Laat 3 min. zachtjes koken. Roer de kipreepjes erdoor. Schep de tagliatelle door de saus, bestrooi met de pijnboompitten en serveer.