bewaar
Pasta met ricotta en rivierkreeftjes
Pasta met ricotta en rivierkreeftjes
bewaar

Pasta met ricotta en rivierkreeftjes

20 min. bereiden
79waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

2

courgettes

2 bakken

verse tagliatelle

2 eetlepels

olijfolie

½ zakje

verse Italiaanse kruiden

1 cup

groene pesto

1 cup

ricotta

2 bakjes

rivierkreeftjes

Aan de slag

Uien pellen en snipperen. Courgettes wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Tagliatelle beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan olie verhitten en uien ca. 3 minuten fruiten. Tijmblaadjes van takjes rissen, rest van kruiden fijnhakken. Courgettes en kruiden toevoegen aan ui en ca. 4 minuten bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Tagliatelle, pesto, ricotta en rivierkreeftjes in pan mengen. Tagliatelle en groente apart serveren.