Pasta met ricotta en rivierkreeftjes

Advertentie
Ingrediënten
- 2 uien
- 2 courgettes
- 2 bakken verse tagliatelle (à 250 g)
- 2 eetlepels olijfolie
- ½ zakje verse Italiaanse kruiden (à 20 g)
- 1 cup groene pesto (100 g)
- 1 cup ricotta (kaas 250 g)
- 2 bakjes rivierkreeftjes (à 100 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Uien pellen en snipperen. Courgettes wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Tagliatelle beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan olie verhitten en uien ca. 3 minuten fruiten. Tijmblaadjes van takjes rissen, rest van kruiden fijnhakken. Courgettes en kruiden toevoegen aan ui en ca. 4 minuten bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Tagliatelle, pesto, ricotta en rivierkreeftjes in pan mengen. Tagliatelle en groente apart serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 680 kcal
- eiwit 35 g
- koolhydraten 73 g
- vet 28 g