Banaan-aardbeienijs
Zo romig en tóch zonder room. En ook nog eens zonder suiker. Van dit ijs kun je blijven eten!
2 ingrediënten
Aan de slag
Pel de bananen en snijd in stukjes. Doe in een plastic zak en leg minimaal 5 uur in de vriezer.
Maak de aardbeien schoon. Doe de bevroren stukjes banaan in de keukenmachine en laat de machine draaien. Voeg 1 voor 1 de aardbeien toe tot het ijs de consistentie heeft van softijs. Het kan zijn dat er een aardbei meer of minder in moet. Serveer direct.
Banaan-aardbeienijs
Zo romig en tóch zonder room. En ook nog eens zonder suiker. Van dit ijs kun je blijven eten!
nagerecht
null personen
105 kcal
5 min. bereiden
300 min. wachten
Aan de slag
Pel de bananen en snijd in stukjes. Doe in een plastic zak en leg minimaal 5 uur in de vriezer.
Maak de aardbeien schoon. Doe de bevroren stukjes banaan in de keukenmachine en laat de machine draaien. Voeg 1 voor 1 de aardbeien toe tot het ijs de consistentie heeft van softijs. Het kan zijn dat er een aardbei meer of minder in moet. Serveer direct.
variatietip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
3 rijpe bananen
5 verse aardbeien
Dit heb je nodig
keukenmachine