bewaar
Banaan-aardbeienijs
Banaan-aardbeienijs
bewaar

Banaan-aardbeienijs

Zo romig en tóch zonder room. En ook nog eens zonder suiker. Van dit ijs kun je blijven eten!

5 min. bereiden
5 uur wachten
43waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

rijpe bananen

5

verse aardbeien

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Zo romig en tóch zonder room. En ook nog eens zonder suiker. Van dit ijs kun je blijven eten!

Aan de slag

1

Pel de bananen en snijd in stukjes. Doe in een plastic zak en leg minimaal 5 uur in de vriezer.

2

Maak de aardbeien schoon. Doe de bevroren stukjes banaan in de keukenmachine en laat de machine draaien. Voeg 1 voor 1 de aardbeien toe tot het ijs de consistentie heeft van softijs. Het kan zijn dat er een aardbei meer of minder in moet. Serveer direct.

variatietipGebruik in plaats van aardbeien eens mango of perzik.
bewaartipJe kunt de stukjes banaan maximaal 3 maanden bewaren in de vriezer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Banaan-aardbeienijs

Zo romig en tóch zonder room. En ook nog eens zonder suiker. Van dit ijs kun je blijven eten!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig