Tomaatciabatta met Italiaanse worst
Tomaatciabatta met Italiaanse worst
bewaar
bewaar

Tomaatciabatta met Italiaanse worst

De lekkerste Italiaanse smaken in één gerecht.

15 min. bereiden
5 min. oventijd
25waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de ovengrill voor. Halveer de ciabatta's in de lengte. Leg de helften op de bakplaat. Besprenkel de helften met 2 el olie. Rooster het brood in ca. 4 min. krokant in de oven.

2

Snijd ondertussen de uien in ringen en de knoflook in plakjes. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook 5 min. op laag vuur. Snijd ondertussen de tomaten in plakken en verwarm de worsten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ze in schuine plakjes.

3

Leg het brood op de borden. Verdeel de tomaat, ui, plakjes worst en rucola erover. Bestrooi met peper.

serveertipSnijd het brood in brede repen en serveer als borrelhapje.

Snijden

Instructievideo - 02:22 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomaatciabatta met Italiaanse worst

De lekkerste Italiaanse smaken in één gerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig