bewaar
Salade met mosterd-sinaasappeldressing
Salade met mosterd-sinaasappeldressing
bewaar

Salade met mosterd-sinaasappeldressing

Een echte voorjaarssalade met zachte avocado en knapperige eikenbladsla.

15 min. bereiden
52waarderingen

Ingrediënten

4 personen

345 g

kipfilethaasjes

3 el

traditionele olijfolie

2

eetrijpe avocado's

2

rode uien

100 g

eikenbladslamelange

198 g

mais in blik

75 ml

Salad & Sandwich Mosterd-Sinaasappel dressing

1

verse ciabatta

Dit heb je nodig

  • grillpan

Een echte voorjaarssalade met zachte avocado en knapperige eikenbladsla.

Aan de slag

1

Meng de kipfilet met de olie, peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de kip in 4 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Snijd ondertussen de avocado's overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in reepjes.

2

Snijd de uien in dunne halve ringen en laat de mais uitlekken. Verdeel de slamelange, kip, avocado, mais en ui over 4 borden. Besprenkel met de dressing. Snijd de ciabatta in sneetjes en serveer met de salade.

tip

bereidingstipBesprenkel de avocadoreepjes met limoensap. Zo blijven ze fris en groen.