
Speltcracker met kwartelei en aspergeham
Deze rijkbelegde crackers zijn een feest om de dag mee te beginnen!
270 kcal (voedingswaarden)
15 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
100 g
verse groene asperge
25 g
ongezouten roomboter
8
kwarteleieren
4
ambachtelijke speltcrackers
70 g
tapenade van zongedroogde tomaten in pot
4 plakken
Feestfavoriet gegrilde aspergeham
Deze rijkbelegde crackers zijn een feest om de dag mee te beginnen!
Aan de slag
1
Breng een pan met water aan de kook en kook de aspergetips in 2 min. beetgaar (blancheren). Spoel af onder koud stromend water.
2
Smelt de boter in een grote koekenpan en bak de kwarteleitjes.
3
Bestrijk de speltcrackers met een dun laagje tapenade, beleg met een plak ham, 2 aspergetips en 2 gebakken eitjes. Bestrooi met (versgemalen) peper.
variatietipSpeltcrackers zijn ook heerlijk met eiersalade en waterkers.