bewaar
Paprika-tomatensalade met burrata
Paprika-tomatensalade met burrata
bewaar

Paprika-tomatensalade met burrata

Snijd deze verse Italiaanse kaas open en ontdek de zachte, romige kern.

15 min. bereiden
109waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

paprikamix

4 el

traditionele olijfolie

360 g

tomatenmix

2 el

verse groene pesto

½ potje

zongerijpte Taggia-olijven

1

verse ciabatta

1

burrata

Snijd deze verse Italiaanse kaas open en ontdek de zachte, romige kern.

Aan de slag

1

Halveer de paprika's, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd ze in repen van 1 cm breed. Verhit 2 el olie in een hapjespan of wok en bak de paprika op hoog vuur 8 min. Roer regelmatig.

2

Halveer ondertussen de tomaten en bak 1 min. mee. Neem de pan van het vuur. Meng de pesto door de rest van de olie en roer met de olijven door de groenten. Schep in een schaal en laat 5 min. staan. Scheur ondertussen het brood in stukken. Leg de burrata op de paprika-tomatensalade en serveer met het brood. Bon appétit!

Paprika-tomatensalade met burrata

Instructievideo - 02:19 min.