Paksoi met pittig-zoete tofu
Paksoi met pittig-zoete tofu
bewaar
bewaar

Paksoi met pittig-zoete tofu

Wat een perfecte combinatie is deze gegrilde paskoi met pittig-zoete tofu.

25 min. bereiden
pittig
36waarderingen

Aan de slag

1

Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Meng de peper met 2 el olie en de chilisaus.

2

Snijd de uitgelekte tofu in plakken van een ½ cm dik en bestrijk met 2 el olie. Verhit de grillpan en gril de tofu 2 min. per kant. Leg de tofu op een schaal en verdeel de sojasaus en de helft van het chilisausmengsel erover.

3

Snijd de paksoi in de lengte in kwarten. Bestrijk de snijkanten met de rest van de olie en gril de paksoi in 2 delen 4 min. Keer regelmatig. Besprenkel de paksoi met de rest van de saus en serveer met de tofu.

Paksoi met pittig-zoete tofu

Instructievideo - 02:46 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paksoi met pittig-zoete tofu

Wat een perfecte combinatie is deze gegrilde paskoi met pittig-zoete tofu.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig