bewaar
Nasi met tofu en cassavekroepoek
Nasi met tofu en cassavekroepoek
bewaar

Nasi met tofu en cassavekroepoek

Eenpansgerecht met gemarineerde tofublokjes. Vol smaak en zo klaar.

15 min. bereiden
redelijk pittig
45waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte snelkookrijst

375 g

tofu naturel

8 el

ketjapmarinade

2 el

traditionele olijfolie

600 g

Chinese roerbakmix

1 el

sambal manis

2 el

ketjap manis

75 g

Conimex cassave kroepoek

265 g

Improba ajar tjampoer

Eenpansgerecht met gemarineerde tofublokjes. Vol smaak en zo klaar.

Aan de slag

1

Snijd de tofu in blokjes en dep droog. Kook de rijst in 8 min. gaar.

2

Schep de tofu om met 6 el ketjap. Verhit de olie in een wok. Roerbak de tofu 2 min. Voeg de roerbakmix en sambal toe en bak 3 min. mee. Schep de rijst erdoor, voeg de rest van de ketjap toe en roerbak nog 2 min.

3

Verdeel de nasi over de borden. Serveer de cassavekroepoek en atjar tjampoer erbij.

tip

combinatietipBestrooi de nasi met krokante gebakken uitjes (bakje 100 g, Conimex).