bewaar
Thaise garnalencurry met tomaat
Thaise garnalencurry met tomaat
bewaar

Thaise garnalencurry met tomaat

Pittige garnalencurry die binnen 15 minuten op tafel staat.

15 min. bereiden
licht pittig
355waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte snelkookrijst

500 g

tomaten

2 el

zonnebloemolie

200 g

gesneden kastanjechampignons

360 g

knoflookgarnalen voor de wok

1 el

Koh Thai red curry paste

200 ml

kokosmelk

15 g

verse koriander

Pittige garnalencurry die binnen 15 minuten op tafel staat.

Aan de slag

1

Kook de rijst in 8 min. gaar. Snijd ondertussen de tomaat in stukjes en verhit de olie in een wok. Roerbak de champignons 1 min. Voeg de tomaat toe en roerbak 4 min. mee.

2

Schep de garnalen en currypasta erdoor. Roerbak 1 min. Schenk de kokosmelk in de wok en verwarm de garnalencurry nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Snijd de koriander grof. Verdeel de rijst over de borden. Schep de garnalencurry erop en bestrooi met de koriander.

bereidingstipHoud je van lekker pittig? Voeg dan 1 el currypasta extra toe.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise garnalencurry met tomaat

Pittige garnalencurry die binnen 15 minuten op tafel staat.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig