bewaar
Wokschotel met zwartebonensaus
Wokschotel met zwartebonensaus
bewaar

Wokschotel met zwartebonensaus

Kruidige noedels voor een drukke doordeweekse avond.

15 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

Go-Tan egg noodles

2 cm

verse gember

1

bosui

2 el

wokolie

300 g

kalkoendijblokjes

400 g

Chinese wokgroente taugé-rode paprika

200 g

verse peultjes

150 ml

Go-Tan Original wok black bean

Kruidige noedels voor een drukke doordeweekse avond.

Aan de slag

1

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp ondertussen de gember en snijd de bosui in schuine ringetjes.

2

Verhit de olie in een wok. Bak de kalkoenblokjes al omscheppend 2 min. Voeg de gember toe en bak nog 1 min. Schep de wokgroenten en peultjes door de kalkoen. Roerbak de groenten in 4 min. knapperig gaar. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min. Breng eventueel op smaak met peper.

3

Verdeel de noedels over de kommen. Schep de kalkoen met de groenten erop en bestrooi met de bosui.

tip

bewaartipBewaar de rest van de woksaus in de koelkast. Je kunt hem ook gebruiken als marinade voor kip- of schnitzelreepjes.