Broodkruimdip
Heerlijk om je broodje of groenten met kaasfondue in te dippen.
130 kcal
10 min. bereiden, 25 min. oventijd, 15 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
50 g
3 el
½ teen
Dit heb je nodig
ovenschaal (10 x 15 cm)
keukenmachine
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2014 nr. 02 - Winter in Italië
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd het (oude) brood in blokjes en doe in een ovenschaal. Besprenkel met de olie en bak in het midden van de oven in ca. 25 min. goudbruin.
Neem uit de oven en laat 15 min. afkoelen. Maal het brood met de knoflook in de keukenmachine tot kruim. Doe in een kommetje. Dip er de groente in nadat je die in de kaas hebt gedoopt.
Broodkruimdip
Heerlijk om je broodje of groenten met kaasfondue in te dippen.

bijgerecht
4 personen
130 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd het (oude) brood in blokjes en doe in een ovenschaal. Besprenkel met de olie en bak in het midden van de oven in ca. 25 min. goudbruin.
Neem uit de oven en laat 15 min. afkoelen. Maal het brood met de knoflook in de keukenmachine tot kruim. Doe in een kommetje. Dip er de groente in nadat je die in de kaas hebt gedoopt.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
50 g witbrood
3 el traditionele olijfolie
½ teen knoflook
Dit heb je nodig
ovenschaal (10 x 15 cm)
keukenmachine




