bewaar
Yvette van Boven's röstikoekjes van pastinaak en tijm
Yvette van Boven's röstikoekjes van pastinaak en tijm
bewaar

Yvette van Boven's röstikoekjes van pastinaak en tijm

De lekkerste hartige koekjes gemaakt met pastinaak.

20 min. bereiden
89waarderingen

Ingrediënten

12 porties

2

pastinaak

15 g

verse tijm

3

eiwitten

5 el

traditionele olijfolie

1 mespunt

zeezout

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

De lekkerste hartige koekjes gemaakt met pastinaak.

Aan de slag

1

Schil de pastinaken en rasp ze in de keukenmachine tot spaghetti. Vermeng de pastinaak naar smaak met peper uit de molen en alleen de blaadjes van de verse tijm. Klop het eiwit even los en giet erdoor, meng alles goed.

2

Verhit een laag olie in een koekenpan. Frituur hoopjes pastinaak aan beide kanten kort en bestrooi ze daarna met wat zeezout.

algemeenBron: Home Made Winter, Yvette van Boven

Yvette van Bovens röstikoekjes van pastinaak

Instructievideo - 02:14 min.