Yvette van Boven's röstikoekjes van pastinaak en tijm
De lekkerste hartige koekjes gemaakt met pastinaak.
210 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal porties
2
15 g
3
5 el
1 mespunt
Dit heb je nodig
keukenmachine
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2014 nr. 01 - Nieuwe winterkost
Schil de pastinaken en rasp ze in de keukenmachine tot spaghetti. Vermeng de pastinaak naar smaak met peper uit de molen en alleen de blaadjes van de verse tijm. Klop het eiwit even los en giet erdoor, meng alles goed.
Verhit een laag olie in een koekenpan. Frituur hoopjes pastinaak aan beide kanten kort en bestrooi ze daarna met wat zeezout.
- algemeenBron: Home Made Winter, Yvette van Boven
Yvette van Bovens röstikoekjes van pastinaak
Instructievideo - 02:14 min.
Yvette van Boven's röstikoekjes van pastinaak en tijm
De lekkerste hartige koekjes gemaakt met pastinaak.

bijgerecht
12 porties
210 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Schil de pastinaken en rasp ze in de keukenmachine tot spaghetti. Vermeng de pastinaak naar smaak met peper uit de molen en alleen de blaadjes van de verse tijm. Klop het eiwit even los en giet erdoor, meng alles goed.
Verhit een laag olie in een koekenpan. Frituur hoopjes pastinaak aan beide kanten kort en bestrooi ze daarna met wat zeezout.
algemeen:Bron: Home Made Winter, Yvette van Boven
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
2 pastinaken
15 g verse tijm
3 eiwitten
5 el traditionele olijfolie
1 mespunt zeezout
Dit heb je nodig
keukenmachine




