Yvet­te van Bo­ven's rös­ti­koek­jes van pas­ti­naak en tijm

De lekkerste hartige koekjes gemaakt met pastinaak.

(88) waardeer
hollands bijgerecht De lekkerste hartige koekjes gemaakt met pastinaak. 12 stuks
3 88

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de pastinaken en rasp ze in de keukenmachine tot spaghetti. Vermeng de pastinaak naar smaak met peper uit de molen en alleen de blaadjes van de verse tijm. Klop het eiwit even los en giet erdoor, meng alles goed.
  2. Verhit een laag olie in een koekenpan. Frituur hoopjes pastinaak aan beide kanten kort en bestrooi ze daarna met wat zeezout.

Tip:

Bron: Home Made Winter, Yvette van Boven

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 210 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 13 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 265 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Yvette van Boven's röstikoekjes van pastinaak en tijm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Yvet­te van Bo­ven's rös­ti­koek­jes van pas­ti­naak en tijm

1
  • 2 pastinaak

Schil de pastinaak en rasp ze in de keukenmachine tot spaghetti.

2
  • 15 g verse tijm
  • 3 eiwitten

Vermeng naar smaak met peper uit de molen en met alleen de blaadjes van de verse tijm. Klop het eiwit even los en giet erdoor, meng alles goed.

3
  • 5 el traditionele olijfolie
  • 1 mespunt zeezout

Verhit een laag olie in een koekenpan. Frituur hoopjes pastinaak aan beide kanten kort en bestrooi ze daarna met wat zeezout.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.