bewaar
Witlof met groene curry
Witlof met groene curry
bewaar

Witlof met groene curry

Curry die je in 20 minuten maakt. Verrassend met witlof.

20 min. bereiden
licht pittig
121waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

witlof

300 g

kipdijfilet

2 el

zonnebloemolie

100 g

boemboe groene curry

400 g

Chinese wokgroente sugarsnaps-paksoi

200 ml

kokosmelk

15 g

verse koriander

Curry die je in 20 minuten maakt. Verrassend met witlof.

Aan de slag

1

Snijd de onderkant van het witlof en verwijder met een scherp mes de harde kern. Snijd het lof in repen van 2 cm breed.

2

Snijd de kip in stukjes van 1½ x 1½ cm. Verhit de olie in een wok en bak de kip op hoog vuur in 3 min. bruin. Voeg de boemboe en wokgroente toe en roerbak 3 min. Doe het witlof erbij en roerbak 2 min. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en verwarm op laag vuur 3 min. Breng op smaak met zout.

3

Snijd de koriander grof en strooi over de curry.

combinatietipLekker met notenrijst.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.