bewaar
Andijvie met gorgonzola
Andijvie met gorgonzola
bewaar

Andijvie met gorgonzola

15 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

2 personen

3 kleine

andijviestronkjes

2 el

olijfolie

100 g

gorgonzola (kaas)

Aan de slag

Andijvie wassen en laten uitlekken. Stronkjes in 2 gelijke delen scheuren. Klein stukje van onderkant van stronk snijden, maar bladeren aan stronk laten. Grill voorverwarmen op hoogste stand. In grote koekenpan 1 el olie verhitten. 2 Halve stronkjes andijvie ca. 1 min. bakken. Stronken keren en aan andere kant 2 min. bakken tot bladeren bijna gaar zijn. Stronken met snijkant naar boven naast elkaar in ovenschaal leggen. Op zelfde wijze andere 2 stronken andijvie bakken en in ovenschaal leggen. Gorgonzola erboven verkruimelen. Schaal ca. 3 min. onder hete grill zetten en kaas laten smelten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Andijvie met gorgonzola

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig