Superzachte en duurzame handdoeken en hamamdoeken

Deze zomer spaar je voor handdoeken en hamamdoeken van Walra.

✔ 1 handdoekzegel bij iedere €10

✔ Met 8 zegels een volle spaarkaart.

✔ Spaar op papier óf digitaal in de app. Als je digitaal spaart krijg je je 1e volle spaarkaart cadeau.

✔ Met Mijn Albert Heijn Premium spaar je digitaal 2x zo snel.

Benieuwd waar je allemaal voor kan sparen?
Open of download de AH app

Over Walra

Al bijna 150 jaar is Walra hét merk voor bed- en badtextiel van hoogwaardige kwaliteit. Walra is een merk met een warme, zelfbewuste, charmante en verfijnde persoonlijkheid. Het is een merk dat je helpt ontspannen en genieten.

Inmiddels is het assortiment flink gegroeid en vind je bij Walra naast badgoed ook dekbedovertrekken, keukentextiel, (sier)kussens, dekbedden en plaids.

Gun jezelf eens iets extra’s. Vergeet de wereld om je heen. En verwen jezelf keer op keer. Want de mooiste momenten in je leven, zijn niet de harde momenten. Maar juist de momenten van zachtheid.

Veel gestelde vragen over handdoeken

Nee, het is helaas (nog) niet mogelijk om dit te doen. Verzilveren in één van onze winkels kan gelukkig wel!

We zien dat steeds meer klanten die online bestellen alleen nog digitaal sparen in de AH app. Daarom stoppen we met het toevoegen van papieren zegels aan online bestellingen. Dit biedt meerdere voordelen: zo raak je nooit je zegels kwijt, heb je altijd je volle spaarkaart bij de hand én, mooi meegenomen, het is beter voor het milieu.

Dat kan zeker via onderstaande stappen:
Degene die zegels wil ontvangen klikt in de AH app op 'Handdoekzegels'
Je scrollt naar beneden en klikt op 'Kom je nog wat zegels tekort?
Je deelt de QR-code via Whatsapp of via een andere app
Degene die de zegels wil weggeven klikt op het aantal zegels dat hij/zij wil weggeven
De zegels worden automatisch bij de ander bijgeschreven, dit duurt maximaal een paar minuten
Meer info over de voordelen van digitaal sparen vind je op onze speciale pagina.

Als je je boodschappen in de winkel hebt gedaan, ga dan naar de servicebalie van jouw winkel. Daar lossen ze het graag voor je op.

Heb je je boodschappen online besteld, dan is het goed om met onderstaande rekening te houden:

  • Bij online bestellingen worden uitsluitend digitale spaarzegels gegeven. Zorg er dus voor dat je digitaal spaarder bent.
  • Je digitale zegels worden al minimaal 5 uur vóór levering bijgeschreven. Dit zie je ook terug bij je spaargeschiedenis in de AH app.
  • Het kan soms gebeuren dat er een tijdelijke storing is. Je zegels worden dan achteraf vaak binnen 48 uur alsnog bijgeschreven
  • Heb je bovenstaande info gevolgd, maar alsnog te weinig zegels ontvangen? Ga dan naar ah.nl/klantenservice en klik onderaan op 'contact'. Dan lossen we het graag voor je op.

Begrijpelijk dat je dit graag zou willen, maar nee helaas is dit technisch niet mogelijk.
Als je jouw Bonuskaart scant, dan herkent de kassa jou als digitale spaarder en deze zal automatisch jouw volle digitale spaarkaarten in mindering brengen bij aankoop van handdoeken of hamamdoeken. De kassa houdt dan geen rekening meer met Fysieke spaarkaarten die worden ingeleverd.

Tip: kom je zegels tekort, vraag dan zegels aan vrienden en familie. Zij kunnen hun fysieke zegels aan je geven of via een verzoekje in de AH app digitale zegels met je delen.

Bekijk alles