Spetterend het nieuwe jaar in

We helpen je graag om er magische kerstdagen van te maken op de werkvloer. Maar we helpen je net zo graag om spetterend het nieuwe jaar in te gaan. We hebben alles voor een geslaagde nieuwjaarsborrel met jouw collega's. Proost!

In één klik alle benodigheden in je mandje

Tips voor de (digitale) nieuwjaarsborrel

De nieuwjaarsborrel: een moment waar veel werknemers naar uitkijken. Hoe organiseer jij de (digitale) nieuwjaarsborrel aankomend jaar? Wij geven je inspiratie en tips om een nieuwjaarsborrel te organiseren met een gouden randje!

Een nieuwjaarsborrel is een must

Of je het nou digitaal organiseert of niet, de nieuwjaarsborrel is een must. Een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens, nieuwe kansen en veel om naar uit te kijken. Naast het feit dat vaak de plannen voor aankomend jaar worden besproken, zorgt de nieuwjaarsborrel voor een betere band tussen de werknemers.

Wanneer vier je de nieuwjaarsborrel?

Een nieuwjaarsborrel kan heel januari georganiseerd worden. Het handigste is om de nieuwjaarsborrel in de namiddag of avond te organiseren na werktijd. Tover bijvoorbeeld de wekelijkse vrijmibo om tot een knallende nieuwjaarsborrel.

Vier het digitaal

Ben jij van plan de nieuwjaarsborrel aankomend jaar digitaal te vieren? Ook dan kan je er een feestje van maken met onderstaande tips:

  • Zorg ervoor dat iedereen een zwart met gouden achtergrond gebruikt tijdens het via videobellen en zich feestelijk kleedt.
  • Geef van tevoren aan dat alle medewerkers een drankje in huis moeten hebben zodat jullie samen kunnen proosten op het nieuwe jaar. Of stuur zelf naar alle collega's een pakketje met een drankje en een hapje.
  • Zorg voor een activiteit tijdens de nieuwjaarsborrel zoals een quiz over afgelopen jaar.

Wat wordt er gegeten?

Wat je serveert op een nieuwjaarsborrel hangt erg af van het moment waarop je de borrel organiseert. Is het tijdens het avondeten? Dan kan je ervoor kiezen om een buffet te serveren. Is de nieuwjaarsborrel in de middag? Dan zijn kleine hapjes genoeg om de lekkere trek te stillen.

Natuurlijk kunnen de oliebollen niet ontbreken! Zelf gemaakt of niet, oliebollen vallen altijd in de smaak.

Vier het nieuwe jaar in thema

Een borrel organiseren waar een thema aan verbonden is, maakt het altijd net een tikkeltje leuker. Wanneer je van tevoren al aankondigt dat er een thema aan de nieuwjaarsborrel verbonden zit, hebben ook collega's al voorpret met het bedenken van hun outfit. Leuke thema's voor een nieuwjaarborrel zijn bijvoorbeeld:

  • Gala
  • Touch of gold
  • Roaring twenties
  • Glitter en glamour