Nieuwjaarsborrel

Dat borrelt plantaardig lekker!

Van de vrijmibo tot nieuwjaarsborrel, een borrelplank is altijd een goed idee. Met de smaakvolle AH Terra producten maak je makkelijk een plantaardige borrelplank. Er valt namelijk plantaardig wat te kiezen!Bekijk meer borrelplanken

Tips voor de nieuwjaarsborrel

De nieuwjaarsborrel: een moment waar veel werknemers naar uitkijken. Hoe organiseer jij de (digitale) nieuwjaarsborrel dit jaar? Wij geven je inspiratie en tips om een nieuwjaarsborrel te organiseren met een gouden randje!

Een nieuwjaarsborrel is een must

Of je het groots organiseert of niet, de nieuwjaarsborrel is een must. Een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens, nieuwe kansen en veel om naar uit te kijken. Naast het feit dat vaak de plannen voor aankomend jaar worden besproken, zorgt de nieuwjaarsborrel voor een betere band tussen de werknemers.

Wanneer vier je de nieuwjaarsborrel?

Een nieuwjaarsborrel kan je in de hele maand december organiseren en natuurlijk ook in januari georganiseerd worden. Het handigste is om de nieuwjaarsborrel in de namiddag of avond te organiseren na werktijd. Tover bijvoorbeeld de wekelijkse vrijmibo om tot een knallende nieuwjaarsborrel.

Wat wordt er gegeten?

Wat je serveert op een nieuwjaarsborrel hangt erg af van het moment waarop je de borrel organiseert. Is het tijdens het avondeten? Dan kan je ervoor kiezen om een buffet te serveren. Is de nieuwjaarsborrel in de middag? Dan zijn kleine hapjes genoeg om de lekkere trek te stillen.

Natuurlijk kunnen de oliebollen niet ontbreken! Zelf gemaakt of niet, oliebollen vallen altijd in de smaak.

Vier het nieuwe jaar in thema

Een borrel organiseren waar een thema aan verbonden is, maakt het altijd net een tikkeltje leuker. Wanneer je van tevoren al aankondigt dat er een thema aan de nieuwjaarsborrel verbonden zit, hebben ook collega's al voorpret met het bedenken van hun outfit. Leuke thema's voor een nieuwjaarsborrel zijn bijvoorbeeld:

  • Gala
  • Touch of gold
  • Roaring twenties
  • Glitter en glamour