De (digitale) nieuwjaarsborrel

De nieuwjaarsborrel: een moment waar veel werknemers naar uitkijken. Hoe organiseer jij de (digitale) nieuwjaarsborrel aankomend jaar? Wij geven je inspiratie en tips om een nieuwjaarsborrel te organiseren met een gouden randje!

Een nieuwjaarsborrel is een must

Of je het nou digitaal organiseert of niet, de nieuwjaarsborrel is een must. Een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens, nieuwe kansen en veel om naar uit te kijken. Naast het feit dat vaak de plannen voor aankomend jaar worden besproken, zorgt de nieuwjaarsborrel voor een betere band tussen de werknemers.

Wanneer vier je de nieuwjaarsborrel?

Een nieuwjaarsborrel kan heel januari georganiseerd worden. Het handigste is om de nieuwjaarsborrel in de namiddag of avond te organiseren na werktijd. Tover bijvoorbeeld de wekelijkse vrijmibo om tot een knallende nieuwjaarsborrel.

Vier het nieuwe jaar digitaal

Ben jij van plan de nieuwjaarsborrel aankomend jaar digitaal te vieren? Ook dan kan je er een feestje van maken met onderstaande tips:

  • Zorg ervoor dat iedereen een zwart met gouden achtergrond gebruikt tijdens het via videobellen en zich feestelijk kleedt.
  • Geef van tevoren aan dat alle medewerkers een drankje in huis moeten hebben zodat jullie samen kunnen proosten op het nieuwe jaar. Of stuur zelf naar alle collega's een pakketje met een drankje en een hapje.
  • Zorg voor een activiteit tijdens de nieuwjaarsborrel zoals een quiz over afgelopen jaar.

Voor elke collega een borrelpakket voor de digitale nieuwjaarsborrel

Maak van de kerstborrel een feestje met Lipton Ice Tea.

Maak een feest van je Nieuwjaarsborrel!

Lipton Ice tea is een perfecte keuze voor iedereen die opzoek is naar een heerlijke verfrissing. Lipton Ice tea is heerlijk om gewoon te drinken, maar is ook erg goed te gebruiken als basis voor een overheerlijke cocktail!Bekijk alles van Lipton

Wat wordt er gegeten?

Wat je serveert op een nieuwjaarsborrel hangt erg af van het moment waarop je de borrel organiseert. Is het tijdens het avondeten? Dan kan je ervoor kiezen om een buffet te serveren. Is de nieuwjaarsborrel in de middag? Dan zijn kleine hapjes genoeg om de lekkere trek te stillen.

Natuurlijk kunnen de oliebollen niet ontbreken! Zelf gemaakt of niet, oliebollen vallen altijd in de smaak.

Link een thema aan dee nieuwajaarsborrel. Lees alle tips van Albert Heijn!

Vier het nieuwe jaar in thema

Een borrel organiseren waar een thema aan verbonden is, maakt het altijd net een tikkeltje leuker. Wanneer je van tevoren al aankondigt dat er een thema aan de nieuwjaarsborrel verbonden zit, hebben ook collega's al voorpret met het bedenken van hun outfit. Leuke thema's voor een nieuwjaarborrel zijn bijvoorbeeld:

  • Gala
  • Touch of gold
  • Roaring twenties
  • Glitter en glamour

Alles bezorgd krijgen voor de nieuwjaarsborrel?

Wil je alles voor de nieuwjaarsborrel op het werk bij Albert Heijn bestellen en het op de zaak laten bezorgen? Dat kan met een zakelijk account. Met actiecode PMNMK4418 krijg je als zakelijke klant 30 dagen gratis bezorging.

Maak een zakelijk account aan

Meer lezen?

Gezond lunchen in de pauze

Wat is precies gezond om te eten tijdens de lunch en hoe zorg je voor genoeg variatie? We geven je tips en inspiratie om gezond te lunchen op je werkdag.

Lees meer over gezond lunchen
Tips en inspiratie om samen met het bedrijf lekker te lunchwandelen I Albert Heijn

Lunchwandelen

Hoe motiveer jij jezelf en je collega's om tijdens de pauze te gaan wandelen? En wat kun je hiervoor gebruiken? Heerlijke lunchrecepten to-go en meer vind je op onze pagina.

Lees alles lunchwandelen

5 tips voor de (digitale) vrijmibo

Niets zo gezellig als een vrijmibo (vrijdagmiddagborrel) met collega's. Ook online! En zoveel moeite hoeft de organisatie niet te kosten. Doe inspiratie op voor een succesvolle (digitale) vrijmibo!

Lees meer over de vrijmibo