Ontbijtrecepten met eieren
Ontbijtrecepten met eieren

Ontbijtrecepten met eieren

Begin de dag goed met een ei! Want met eieren kun je alle kanten op: wil je ze koken, bakken en pocheren? Ontbijt morgen dus eens met een versgekookt eitje, een sandwich met omelet of een romig roerei. Daar kom je prima de ochtend op door! Op zoek naar een ander ontbijtje? Bekijk al onze ontbijtrecepten hier.

Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham
Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham

Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham

Ingrediënten

voor 4 personen
  • 4 afbakkaiserbroodjes
  • 100 g flinterdunne gegrilde beenham
  • 4 middelgrote eieren
  • 12.5 g verse bieslook
Zet producten op mijn lijst
  1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Snijd van de bovenkant van de broodjes een cirkel van ca. 8 cm af. Hol de broodjes vanbinnen zo veel mogelijk uit. De kapjes en de inhoud worden niet meer gebruikt.
  2. Bekleed de binnenkant van de broodjes met de ham. Zet de broodjes op de bakplaat. Breek in elk broodje een ei. Zet de broodjes ca. 25 min. onder in de oven. Het eiwit is nu gestold, het eigeel nog niet.
  3. Knip ondertussen de bieslook fijn. Bestrooi de broodjes met de bieslook.