Vlees, we zijn er dol op. Een mooi stuk rosé gebakken biefstuk als pronkstuk op het bord, of een gehaktpie uit de oven op een doordeweekse dag. Om het de vleesliefhebber iets gemakkelijker te maken, maakten wij een mooie selectie van onze favoriete vleesgerechten.

Hoofd- of bijrol
Vlees kan een mooie hoofdrol op het bord spelen, bijvoorbeeld wanneer je uitpakt met een stuk hertenbiefstuk. Of als je uren – soms wel dagen! – geduld hebt voor het lekkerste zoervleisj. Maar vlees hoeft zeker niet altijd de boventoon te voeren. In de Hollandse hutspot met knolselderij is de chorizo een kleine maar fijne smaakmaker.

Draadjesvlees
Stoofvlees… Het duurt even, maar je geduld wordt altijd beloond. Met super zacht draadjesvlees dat doet denken aan oma. Of een mediterrane rundvleesragout met polenta. Lekker én handig voor als je gasten krijgt, want je kunt de ragout dagen van tevoren al maken. 

Lees meer

Recepten met vlees (4.646)

sorteer op
recept En­tre­co­te met ro­de-wijn­ka­ra­mel en ge­pof­te knof­look

En­tre­co­te met ro­de-wijn­ka­ra­mel en ge­pof­te knof­look

1 u. 5 min.
(82)
recept Wit­lof­scho­tel met kaas­saus

Wit­lof­scho­tel met kaas­saus

55 min.
(106)
recept Ge­gril­de bi­o­lo­gi­sche chi­po­la­ta met fris­se ap­pel-snij­bo­nen­sa­la­de

Ge­gril­de bi­o­lo­gi­sche chi­po­la­ta met fris­se ap­pel-snij­bo­nen­sa­la­de

30 min.
(3)
recept Ibe­ri­co spa­re­ribs char siu

Ibe­ri­co spa­re­ribs char siu

1 u. 40 min.
(4)
recept Zuur­kool­scho­tel met ge­hakt en ap­pel

Zuur­kool­scho­tel met ge­hakt en ap­pel

35 min.
(600)
recept Lin­zen­scho­tel met pu­ree en ge­hakt

Lin­zen­scho­tel met pu­ree en ge­hakt

35 min.
(12)
recept Snel­le gou­lash van met­worst

Snel­le gou­lash van met­worst

25 min.
(42)
recept Erw­ten­soep met krab­be­tjes en tui­n­erw­ten

Erw­ten­soep met krab­be­tjes en tui­n­erw­ten

1 u. 40 min.
(7)
recept Var­kens­haas met krie­ken­bier­saus

Var­kens­haas met krie­ken­bier­saus

25 min.
(76)
recept Ibe­ri­co fren­ched racks met ana­na­schut­ney

Ibe­ri­co fren­ched racks met ana­na­schut­ney

1 u. 30 min.
(3)
recept Ba­pao met ge­hakt

Ba­pao met ge­hakt

1 u. 20 min.
(17)
recept Ro­ast­beef met pe­per­korst en pe­per­room­saus

Ro­ast­beef met pe­per­korst en pe­per­room­saus

1 uur
(14)
recept Car­p­ac­cio

Car­p­ac­cio

10 min.
(372)
recept Var­kens­haas in zwar­te-bo­nen­saus

Var­kens­haas in zwar­te-bo­nen­saus

15 min.
(32)
recept Mexi­caan­se kip­bur­ger met to­ma­ten­sal­sa

Mexi­caan­se kip­bur­ger met to­ma­ten­sal­sa

15 min.
(29)
recept La­sag­ne­rol­le­tjes ge­vuld met ge­hakt en ri­cot­ta uit de oven

La­sag­ne­rol­le­tjes ge­vuld met ge­hakt en ri­cot­ta uit de oven

1 uur
(89)
recept To­ma­ten­soep met bal­le­tjes

To­ma­ten­soep met bal­le­tjes

40 min.
(320)
recept Bra­bant­se wor­sten­brood­jes

Bra­bant­se wor­sten­brood­jes

2 u. 35 min.
(125)
recept Ro­mi­ge bie­ten­ri­sot­to met Ita­li­aan­se mort­adel­la

Ro­mi­ge bie­ten­ri­sot­to met Ita­li­aan­se mort­adel­la

30 min.
(12)
recept Ame­ri­kaan­se ham met pit­ti­ge vruch­ten­com­po­te

Ame­ri­kaan­se ham met pit­ti­ge vruch­ten­com­po­te

1 u. 50 min.
(13)
recept Green & bean he­al­th­bur­ger

Green & bean he­al­th­bur­ger

20 min.
(16)
recept Steak de boeuf met Fran­se roer­bak­groen­te

Steak de boeuf met Fran­se roer­bak­groen­te

20 min.
(24)
recept Ge­vul­de pa­pri­ka's

Ge­vul­de pa­pri­ka's

30 min.
(155)
recept Pit­ti­ge pas­ta­sa­la­de met ge­hakt en punt­pa­pri­ka

Pit­ti­ge pas­ta­sa­la­de met ge­hakt en punt­pa­pri­ka

25 min.
(26)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.