Gestoofde kipfilet in basilicumsaus

Supersnelle kipstoof met een Toscaans tintje.

495 kcal

15 min. bereiden

2.5/5

(60)

Ingrediënten

Aantal personen

2013 nr. 11 - Oven aan!

Aan de slag

  1. Snijd de ui in ringen en halveer de cherrytomaten.

  2. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10 min. bruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan, bestrooi de kipfilet met peper en bak in 2 min. aan beide kanten bruin aan. Schenk de basilico saus in de pan en stoof de kipfilet met de deksel op de pan op laag vuur in 8 min. gaar.

  3. Verdeel de sla, ui en tomaat over een schaal. Schenk de dressing erover. Verdeel de kipfilet met saus over de borden en schep de aardappelpartjes erbij. Serveer met de salade.

  • variatietipVoeg voor een extra hartige smaak 50 g zwarte olijven zonder pit toe aan de basilico saus.

Wat vond je van dit recept?

Gestoofde kipfilet in basilicumsaus

Supersnelle kipstoof met een Toscaans tintje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig