Kruidige farfalle

italiaans
hoofdgerecht
4 personen
3
102
Advertentie
Ingrediënten
- 300 g farfalle (pasta, zak 500 g)
- 500 g broccoli (in roosjes)
- 1 schaal filetlapjes a la minute (300 g)
- 2 el Toscaanse kruidenmix (potje 105 g)
- 2 el olijfolie
- 1 pot gegrilde paprika ((295 g), uitgelekt)
- 1 bekertje crème fraîche (125 ml)
Keukenspullen
- staafmixer
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Kook ondertussen de broccoli in 8 min. beetgaar. Snijd de filetlapjes in reepjes en bestrooi ze met de kruidenmix en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur in 4 min. bruin en gaar.
- Doe ondertussen de paprika en crème fraîche in een steelpan en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en zout. Zet de pan op middelhoog vuur en verwarm de saus 3 min. tot tegen de kook. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de saus en het vlees erop. Lekker met in stukjes gescheurde blaadjes basilicum. Serveer met de broccoli.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 595 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 57 g
- vet 25 g