Spaghetti met romige pestosaus
Snel, stevig en vullend: deze pasta met gehakt, groenten en pesto heeft het allemaal!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g spaghetti
- 2 el traditionele olijfolie
- 250 g rundergehakt
- 400 g verse Italiaanse roerbakgroente
- 70 g tomatenpuree (blikje)
- 200 ml koksroom
- 6 el pesto rosso
- 100 g geraspte Parmezaanse kaas
Advertentie
Bereiden
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de olie in een braadpan. Bak het gehakt in ca. 4 min. rul. Voeg de groentemix toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak ca. 1 min. Voeg de koksroom en de pesto toe. Breng het geheel aan de kook en laat ca. 2 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.
- Serveer de spaghetti met de saus en strooi de kaas erover.

Spaghetti koken
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 790 kcal
- eiwit 36 g
- koolhydraten 65 g
-
vet 42 g
waarvan verzadigd 17 g - natrium 670 mg
- vezels 5 g
Ook te zien in
Spaghetti met romige pestosaus
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Spaghetti met romige pestosaus
- 300 g spaghetti
- 2 el traditionele olijfolie
- 250 g rundergehakt
- 400 g verse Italiaanse roerbakgroente
Verhit de olie in een braadpan. Bak het gehakt in ca. 4 min. rul. Voeg de groentemix toe en bak ca. 3 min. mee.
- 70 g tomatenpuree
- 200 ml koksroom
- 6 el pesto rosso
Voeg de tomatenpuree toe en bak ca. 1 min. Voeg de koksroom en de pesto toe.
Breng het geheel aan de kook en laat ca. 2 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.
- 100 g geraspte Parmezaanse kaas
Serveer de spaghetti met de saus en strooi de kaas erover.