Peer met ham en hüt­ten­kä­se

(29) waardeer
voorgerecht 4 personen
3 29

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Peren schillen, in vieren snijden en klokhuis verwijderen. Peren in plakjes snijden en besprenkelen met citroensap. Ham in stukjes snijden. In kom hüttenkäse, olie en ham mengen. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Peer over vier bordjes verdelen en hüttenkäsemengsel ernaast scheppen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 145 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 9 g
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.