Peer met ham en hüttenkäse
145 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 rijpe
1 eetlepel
100 g
½ beker
2 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 22-23 - 2002 week 22-23
Peren schillen, in vieren snijden en klokhuis verwijderen. Peren in plakjes snijden en besprenkelen met citroensap. Ham in stukjes snijden. In kom hüttenkäse, olie en ham mengen. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Peer over vier bordjes verdelen en hüttenkäsemengsel ernaast scheppen.
Peer met ham en hüttenkäse

voorgerecht
4 personen
145 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Peren schillen, in vieren snijden en klokhuis verwijderen. Peren in plakjes snijden en besprenkelen met citroensap. Ham in stukjes snijden. In kom hüttenkäse, olie en ham mengen. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Peer over vier bordjes verdelen en hüttenkäsemengsel ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 rijpe peren
1 eetlepel citroensap
100 g rauwe ham
½ beker Hüttenkäse
2 eetlepels olijfolie




