Spinazie-omelet met focacciatoast
845 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
150 g
30 g
2
2 eetlepels
½
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 nr. 07 - Rondje door Nederland
Spinazie in magnetron of pan ontdooien. Chorizo in reepjes snijden. Eieren loskloppen, spinazie en chorizo erdoor roeren. In pan 1 eetlepel olie verhitten, eimengsel erin schenken. Omelet in ca. 10 minuten afgedekt laten stollen. Intussen focaccia in plakken snijden en dun met rest van olie bestrijken. Focaccia in broodrooster bruin roosteren. Omelet met warme focaccia serveren.
Spinazie-omelet met focacciatoast

hoofdgerecht
1 persoon
845 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Spinazie in magnetron of pan ontdooien. Chorizo in reepjes snijden. Eieren loskloppen, spinazie en chorizo erdoor roeren. In pan 1 eetlepel olie verhitten, eimengsel erin schenken. Omelet in ca. 10 minuten afgedekt laten stollen. Intussen focaccia in plakken snijden en dun met rest van olie bestrijken. Focaccia in broodrooster bruin roosteren. Omelet met warme focaccia serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
150 g spinazie à la crème
30 g chorizo
2 eieren
2 eetlepels olie
½ focaccia (brood)




