IJs met war­me ap­pel­ka­neel­com­po­te

(56) waardeer
hollands nagerecht 4 personen
3 56

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In steelpan appelcompote, rozijnen en kaneel zachtjes verwarmen. Op elk bordje een bol ijs scheppen. Warme appelkaneelcompote erbij scheppen. Kaneelbiskwietjes ernaast leggen. Direct serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 230 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.