Krieltjes met snufje zout in ca. 8 minuten beetgaar koken. Krieltjes afgieten, laten uitdampen en halveren. Peultjes schoonmaken, wassen en in ca. 3 minuten beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Tomaatjes wassen en halveren. Kaas in blokjes snijden. Krieltjes, peultjes, ui en tomaatjes mengen met dressing. Veldsla over vier borden verdelen. Salade erop scheppen en kaasblokjes erover verdelen.
Gerelateerde recepten
Aardappelsalade met mosterddressing

hoofdgerecht
4 personen
415 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Krieltjes met snufje zout in ca. 8 minuten beetgaar koken. Krieltjes afgieten, laten uitdampen en halveren. Peultjes schoonmaken, wassen en in ca. 3 minuten beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Tomaatjes wassen en halveren. Kaas in blokjes snijden. Krieltjes, peultjes, ui en tomaatjes mengen met dressing. Veldsla over vier borden verdelen. Salade erop scheppen en kaasblokjes erover verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 duopak krieltjes
250 g peultjes
1 ui
1 doosje cherrytomaatjes
200 g pittige oude kaas
5 eetlepels vinaigrette met mosterd
1 zakje veldsla