Pizza ricotta, salami en paprika

Advertentie
Ingrediënten
- 4 pizzabodems (pak a 2 stuks)
- 1 blik pizzassimo (pizzasaus)
- 2 pakjes flinterdun gesneden salami (a 100 g)
- 2 gele paprika's (in dunne ringen gesneden)
- 2 bakjes ricotta (verse kaas, 250 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Verwarm de oven voor op 240 ºC. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier. Bestrijk de bodems elk met 2 el pizzassimo. Beleg de pizza's losjes met de salami en paprika. Verdeel er de ricotta over. Schuif 2 pizza's op een bakplaat en bak ca. 8 min. in de oven. Als u de pizza's tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 4 min. de bakplaten. Neem uit de oven en bak de andere 2 pizza's. Lekker met frisse komkommermix (rauwkost, zak 150 g).

Paprika's schoonmaken
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 985 kcal
- eiwit 33 g
- koolhydraten 98 g
-
vet 47 g
waarvan verzadigd 0 g