Ingrediënten
4 personen
12 sneetjes
stevig speltbrood
150 g
kipfilet naturel
1 bakje
surimi-krabsalade
1
eetrijpe avocado
1
citroen
½ bakje
bieslook
Aan de slag
Beleg 8 sneetjes brood met de kipfilet. Verdeel de surimi-krabsalade erover.
Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schil en snijd het vruchtvlees in dunne plakken. Verdeel over de surimi-krabsalade.
Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de bieslook fijn en schep om met het rasp en 3 el citroensap. Verdeel over de avocado.
Leg 2 belegde sneetjes brood op elkaar, dek af met een onbelegd sneetje. Maak zo nog 3 stapels. Druk licht aan en snijd diagonaal door. Lekker met gepofte knoflooksoep (recept zie elders op allerhande).
Clubsandwich kip-krab-avocado

4 personen
620 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Beleg 8 sneetjes brood met de kipfilet. Verdeel de surimi-krabsalade erover.
Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schil en snijd het vruchtvlees in dunne plakken. Verdeel over de surimi-krabsalade.
Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de bieslook fijn en schep om met het rasp en 3 el citroensap. Verdeel over de avocado.
Leg 2 belegde sneetjes brood op elkaar, dek af met een onbelegd sneetje. Maak zo nog 3 stapels. Druk licht aan en snijd diagonaal door. Lekker met gepofte knoflooksoep (recept zie elders op allerhande).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)12 sneetjes stevig speltbrood
150 g kipfilet naturel
1 bakje surimi-krabsalade
1 eetrijpe avocado
1 citroen
½ bakje bieslook