Groen­te­piz­za met to­nijn

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 915 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(50) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 50

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan. Fruit de ui en knoflook 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak al omscheppend in 4 min. beetgaar.
  2. Beleg de pizzabodems met de tomaat. Verdeel er de roerbakmix, tonijn en mozzarella over. Bestrooi met peper en eventueel zout.
  3. Bak de pizza's in de voorverwarmde oven in ca. 12 min. goudbruin en gaar. Besprenkel met de rest van de olie.
  4. U kunt de pizza's maximaal 3 uur van tevoren beleggen. Bewaar ze afgedekt in de koelkast totdat ze de oven ingaan.

Tip:

Verdeel voor een friszure smaak met de tonijn 2 tl kappertjes over de pizza's.

video

Ui frui­ten

Instructievideo - 00:31 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 915 kcal
  • eiwit 52 g
  • koolhydraten 95 g
  • vet 36 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.