bewaar
Sambalsnijbonen
Sambalsnijbonen
bewaar

Sambalsnijbonen

15 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

snijbonen

2 tenen

knoflook

1 zakje

bosui

2 el

zonnebloemolie

1 el

sambal badjak

Aan de slag

1

Snijd de snijbonen in schuine stukjes van 1 cm. Kook 4 min. Giet af in een vergiet en laat goed uitlekken.

2

Snijd ondertussen de knoflook in dunne plakjes en de bosui in ringetjes.

3

Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en sambal 1 min. Voeg de snijbonen toe en bak op hoog vuur 4 min. Voeg de bosui toe, schep om en serveer. Lekker met nasi kuning (gele rijst) en kipsaté.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Sambalsnijbonen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig