Pasta pesto met kip en tomaat

Zo'n recept waar je eens in de zoveel tijd naar smacht: pasta pesto met kip en tomaat. Lekker én snel.

540 kcal

15 min. bereiden

4.3/5

(1426)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 300 gram penne

    penne

  • 500 gram cherrytomaten

    cherrytomaten

  • 1 middelgrote ui

    middelgrote ui

  • 85 gram rucola

    rucola

  • 95 gram groene pesto in potje (duoverpakking)

    groene pesto in potje (duoverpakking)

  • 200 gram gekookte kipreepjes

    gekookte kipreepjes

  • 75 gram geraspte kaas pittig 45+

    geraspte kaas pittig 45+

januari 2022 - januari 2022

januari 2021 - januari 2021

Aan de slag

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en vang 100 ml kookvocht op (per 4 personen).

  2. Halveer ondertussen de tomaten, snijd de ui in flinterdunne halve ringen en snijd de rucola grof.

  3. Meng de pesto, kip, kaas en het kookvocht door de pasta. Schep de tomaat, ui en rucola erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Wat vond je van dit recept?

Pasta pesto met kip en tomaat

Zo'n recept waar je eens in de zoveel tijd naar smacht: pasta pesto met kip en tomaat. Lekker én snel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig