Mini-groente gevuld met gemberkaas

voorgerecht
4 personen
3
13
Advertentie
Ingrediënten
- 150 g roomkaas
- 3 bolletjes Australische Stemgember (pot à 240 g)
- 4 cherrytomaatjes (bakje à 250 g)
- 2 minipaprika's (zak à 3 stuks)
- 1 komkommer
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Roomkaas losroeren met 2 eetlepels gembersiroop (uit pot). Gember fijnsnijden en door kaas mengen. Tomaatjes wassen. Paprika's wassen, schoonmaken en overlangs halveren. Komkommer wassen en in 4 stukken snijden van ca. 4 cm en voorzichtig beetje uithollen. Groenten vullen met gemberkaas en over vier borden verdelen. Tomaatjes serveren bij gevulde groenten.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 200 kcal
- eiwit 8 g
- koolhydraten 9 g
- vet 14 g
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 16-17