Wraps met bonensalade
Als hoofdgerecht, lunch of picknickhap: deze traktatie kun je op elk moment van de dag serveren.

Advertentie
Ingrediënten
- 4 middelgrote eieren
- 500 g diepvries gebroken sperziebonen
- 2 avocado's
- 5 bosuien
- 250 g cherrytomaten
- 3 el sladressing yoghurt (fles 450 ml)
- 340 g bloemtortilla's
- 10 el sandwichspread tomaat lente-ui
Advertentie
Bereiden
- Kook de eieren in ca. 7 min hard. Kook de sperziebonen in ca. 7 min. beetgaar. Maak de avocado's schoon en snijd in stukjes. Maak de bosuitjes schoon, snijd in ringen was ze. Maak de tomaten schoon en halveer ze.
- Meng de bonen, avocado, helft van de bosuitjes en de tomaten met de dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Pel de eiren en snijd in stukjes. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Smeer de tortilla's in met sandwichspread. Verdeel de eieren en de rest van de bosuitjes erover. Rol de tortilla's stevig op. Serveer met de bonensalade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 590 kcal
- eiwit 19 g
- koolhydraten 66 g
-
vet 28 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Wraps met bonensalade
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Wraps met bonensalade
- 4 middelgrote eieren
- 500 g diepvries gebroken sperziebonen
- 2 avocado's
- 5 bosuien
- 250 g cherrytomaten
Kook de eieren in ca. 7 min hard. Kook de sperziebonen in ca. 7 min. beetgaar. Maak de avocado's schoon en snijd in stukjes. Maak de bosuitjes schoon, snijd in ringen was ze. Maak de tomaten schoon en halveer ze.
- 3 el sladressing yoghurt
- 340 g bloemtortilla's
Meng de bonen, avocado, helft van de bosuitjes en de tomaten met de dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Pel de eiren en snijd in stukjes. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 10 el sandwichspread tomaat lente-ui
Smeer de tortilla's in met sandwichspread. Verdeel de eieren en de rest van de bosuitjes erover. Rol de tortilla's stevig op. Serveer met de bonensalade.