bewaar
Wraps met bonensalade
Wraps met bonensalade
bewaar

Wraps met bonensalade

Als hoofdgerecht, lunch of picknickhap: deze traktatie kun je op elk moment van de dag serveren.

30 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

middelgrote eieren

500 g

diepvries gebroken sperzieboon

2

avocado's

5

bosuien

250 g

cherrytomaten

3 el

sladressing yoghurt

340 g

bloemtortilla

10 el

sandwichspread tomaat lente-ui

Als hoofdgerecht, lunch of picknickhap: deze traktatie kun je op elk moment van de dag serveren.

Aan de slag

1

Kook de eieren in ca. 7 min hard. Kook de sperziebonen in ca. 7 min. beetgaar. Maak de avocado's schoon en snijd in stukjes. Maak de bosuitjes schoon, snijd in ringen was ze. Maak de tomaten schoon en halveer ze.

2

Meng de bonen, avocado, helft van de bosuitjes en de tomaten met de dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Pel de eiren en snijd in stukjes. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Smeer de tortilla's in met sandwichspread. Verdeel de eieren en de rest van de bosuitjes erover. Rol de tortilla's stevig op. Serveer met de bonensalade.