bewaar
Zalmrisotto
Zalmrisotto
bewaar

Zalmrisotto

30 min. bereiden
194waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

2 teentjes

knoflook

2

courgettes

4 el

olijfolie

300 g

risottorijst

2 bakjes

gerookte zalmblokjes

50 g

gemalen Parmezaanse kaas

Aan de slag

Ui en knoflook pellen en snipperen. Courgettes schoonmaken, wassen en in dobbelsteentjes snijden. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten bakken. Rijst toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Rijst verder bereiden volgens gebruiksaanwijzing (zonder zout of bouillon). In koekenpan rest van olie verhitten. Courgette toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken. Courgette en zalm door rijstmengsel scheppen. Op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Bestrooien met Parmezaanse kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalmrisotto

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig