Zalmrisotto
540 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1
2 teentjes
2
4 el
300 g
2 bakjes
50 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 14-15 - 2002 week 14-15
Ui en knoflook pellen en snipperen. Courgettes schoonmaken, wassen en in dobbelsteentjes snijden. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten bakken. Rijst toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Rijst verder bereiden volgens gebruiksaanwijzing (zonder zout of bouillon). In koekenpan rest van olie verhitten. Courgette toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken. Courgette en zalm door rijstmengsel scheppen. Op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Bestrooien met Parmezaanse kaas.
Zalmrisotto

hoofdgerecht
4 personen
540 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Ui en knoflook pellen en snipperen. Courgettes schoonmaken, wassen en in dobbelsteentjes snijden. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten bakken. Rijst toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Rijst verder bereiden volgens gebruiksaanwijzing (zonder zout of bouillon). In koekenpan rest van olie verhitten. Courgette toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken. Courgette en zalm door rijstmengsel scheppen. Op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Bestrooien met Parmezaanse kaas.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ui
2 teentjes knoflook
2 courgettes
4 el olijfolie
300 g risottorijst
2 bakjes gerookte zalmblokjes
50 g gemalen Parmezaanse kaas




