bewaar
Zalmrisotto
Zalmrisotto
bewaar

Zalmrisotto

30 min. bereiden
192waarderingen

Ingrediënten

1

ui

2 teentjes

knoflook

2

courgettes

4 el

olijfolie

300 g

risottorijst

2 bakjes

gerookte zalmblokjes

50 g

gemalen Parmezaanse kaas

Aan de slag

Ui en knoflook pellen en snipperen. Courgettes schoonmaken, wassen en in dobbelsteentjes snijden. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten bakken. Rijst toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Rijst verder bereiden volgens gebruiksaanwijzing (zonder zout of bouillon). In koekenpan rest van olie verhitten. Courgette toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken. Courgette en zalm door rijstmengsel scheppen. Op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Bestrooien met Parmezaanse kaas.