Pastaschotel

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g volkorenpenne
- 1 winterwortel
- 1 ui
- 450 g bladspinazie
- 3 el zonnebloemolie
- 400 g tofu (fijngekruid)
- 125 ml crème fraîche
- 6 el gemalen belegen kaas
Advertentie
Bereiden
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de winterwortels schoon en snijd ze in blokjes. Snipper de ui.
- Ontdooi de spinazie in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan. Bak de wortel en ui ca. 2 minuten mee. Bak vervolgens de tofu 4 minuten mee. Voeg de spinazie toe en roer tot de groente volledig opgewarmd is. Voeg vervolgens de creme fraiche erdoor en breng op smaak met peper en zout.
- Schep het groentemengsel door de pasta en verdeel over de borden. Strooi de gemalen kaas erover.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 710 kcal
- eiwit 32 g
- koolhydraten 55 g
-
vet 40 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Pastaschotel
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pastaschotel
- 300 g volkorenpenne
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 1 winterwortel
- 1 ui
Maak de winterwortels schoon en snijd ze in blokjes. Snipper de ui.
- 450 g bladspinazie
- 3 el zonnebloemolie
Ontdooi de spinazie in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan.
- 400 g tofu
Bak de wortel en ui ca. 2 minuten mee. Bak vervolgens de tofu 4 minuten mee.
- 125 ml crème fraîche
Voeg de spinazie toe en roer tot de groente volledig opgewarmd is. Voeg vervolgens de creme fraiche erdoor en breng op smaak met peper en zout.
- 6 el gemalen belegen kaas
Schep het groentemengsel door de pasta en verdeel over de borden. Strooi de gemalen kaas erover.