bewaar
Peperentrecotes met sperziebonen
Peperentrecotes met sperziebonen
bewaar

Peperentrecotes met sperziebonen

25 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

rösti rounds

1 zak

gebroken sperziebonen

2 eetlepels

witte peperkorrels

4

entrecotes

50 g

boter of margarine

1 dl

rode wijn

1 dl

koksroom

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Rösti bakken in oven volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen in ca. 8 minuten beetgaar koken. Peperkorrels op schone theedoek leggen. Theedoek dichtvouwen. Met deegroller er overheen rollen, zodat korrels kneuzen. Peperkorrels in entrecotes drukken. In ruime koekenpan of braadpan boter verhitten. Entrecotes ca. 2 tot 4 minuten per kant bakken. Entrecotes uit pan halen en warmhouden onder aluminiumfolie. Wijn bij bakvet schenken en aanbaksels losroeren. Room toevoegen en jus nog ca. 4 minuten laten inkoken. Entrecotes op vier borden leggen. Bestrooien met zout. Jus erover gieten. Serveren met sperziebonen en rösti rounds.