bewaar
Penne met zalm en sperziebonen
Penne met zalm en sperziebonen
bewaar

Penne met zalm en sperziebonen

25 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

300 g

penne

1 zak

gebroken sperziebonen

1

ui

½ eetlepel

olijfolie

2 teentjes

knoflook

2 schaaltjes

Schotse zalmfilet

2 cups

vissaus dille

Aan de slag

Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Bonen in ca. 8 minuten beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Intussen ui pellen en snipperen. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Ui toevoegen en ca. 5 minuten fruiten. Zalm bestrooien met zout en bestrijken met rest van olie. Onder hete grill zalm in ca. 8 minuten aan beide kanten lichtbruin en gaar laten worden. Dillesaus toevoegen aan uimengsel en verwarmen zonder te koken. Op smaak brengen met zout en peper. Zalmfilets halveren en serveren met dillesaus, sperziebonen en penne.