bewaar
Gebakken zalmfilet met frisse salade
Gebakken zalmfilet met frisse salade
bewaar

Gebakken zalmfilet met frisse salade

20 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

2 schaaltjes

Schotse zalmfilet

50 g

boter of margarine

½

komkommer

1 zakje

gemengde sla extra

1

salad kit

2 teentjes

knoflook

3 eetlepels

olijfolie (extra vierge)

1

ciabatta

Aan de slag

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Zalm in 4 stukken verdelen en bestrooien met zalmkruiden (uit verpakking). In koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten. Zalm in ca. 8 minuten aan beide zijden mooi bruinbakken. Intussen komkommer schillen en in blokjes snijden. Sla en komkommer mengen met 4 zakjes uit salad kit. Knoflook pellen en boven olijfolie uitpersen. Ciabatta in plakjes snijden en besprenkelen met knoflookolie. Broodplakjes ca. 3 minuten onder grill leggen. Zalm serveren met salade en ciabatta.