Ingrediënten
4 personen
300 g
tagliatelle
2 potten
gemarineerde paddestoelen
2 teentjes
knoflook
1 pak
peultjes
3 eetlepels
olijfolie
100 ml
koksroom
1 duopakje
hamreepjes
zout en peper
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Paddestoelen laten uitlekken. Knoflook pellen. Peultjes koken volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan olie verhitten. Paddestoelen toevoegen, knoflook erboven uitpersen en ca. 3 minuten bakken. Koksroom en ham toevoegen en meeverwarmen. Peultjes aan saus toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Tagliatelle met saus serveren.
Paddestoelen tagliatelle

hoofdgerecht
null personen
585 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Paddestoelen laten uitlekken. Knoflook pellen. Peultjes koken volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan olie verhitten. Paddestoelen toevoegen, knoflook erboven uitpersen en ca. 3 minuten bakken. Koksroom en ham toevoegen en meeverwarmen. Peultjes aan saus toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Tagliatelle met saus serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g tagliatelle
2 potten gemarineerde paddestoelen
2 teentjes knoflook
1 pak peultjes
3 eetlepels olijfolie
100 ml koksroom
1 duopakje hamreepjes
0 zout en peper