Kalkoenfilet met cranberrysaus

Advertentie
Ingrediënten
- 600 g sperziebonen
- 2 schaaltjes kalkoenfilet (a ca. 250 g)
- boter (of margarine)
- 2 pakken gekruide dobbeltjes ui, prei en spekjes (a 400 g)
- 1 pot cranberrycompote (350 g)
- 75 ml koksroom ((pakje à 200 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Sperziebonen schoonmaken en wassen. Filets bestrooien met zout en peper. Helft van boter in koekenpan verhitten en filets rondom bruin aanbakken. Filets in ca. 10 minuten gaar bakken. Intussen sperziebonen beetgaar koken. In koekenpan rest van boter verhitten en dobbeltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. In steelpan cranberrycompote mengen met koksroom en zachtjes verwarmen. Kalkoenfilet serveren met dobbeltjes, sperziebonen en cranberrysaus.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 705 kcal
- eiwit 36 g
- koolhydraten 73 g
- vet 28 g