Ingrediënten
4 personen
1 blik
pruimen op vruchtensap
1 beker
vanillepudding
4
bitterkoekjes
8 toefjes
geslagen room
Dit heb je nodig
staafmixer
Aan de slag
Pruimen laten uitlekken, vocht opvangen. Pruimen halveren en pitten verwijderen. Pruimen met 1/2 dl sap pureren met staafmixer of keukenmachine. Pudding storten op groot bord. Bitterkoekjes halveren. Pruimensaus naast en over pudding schenken. Garneren met halve bitterkoekjes en slagroom.
Pudding met pruimensaus

nagerecht
4 personen
250 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pruimen laten uitlekken, vocht opvangen. Pruimen halveren en pitten verwijderen. Pruimen met 1/2 dl sap pureren met staafmixer of keukenmachine. Pudding storten op groot bord. Bitterkoekjes halveren. Pruimensaus naast en over pudding schenken. Garneren met halve bitterkoekjes en slagroom.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 blik pruimen op vruchtensap
1 beker vanillepudding
4 bitterkoekjes
8 toefjes geslagen room
Dit heb je nodig
staafmixer